Πολιτικη
αλλαγων – επιστροφων

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν κάποιο από τα προϊόντα (γυναικεία ρούχα) που αγόρασαν εντός του διαστήματος 14 ημερών από το χρονικό σημείο απόκτησής του και να ζητήσουν είτε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή προϊόντος.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής, απαιτείται η επικοινωνία μαζί μας στο 2541022018 ή στο e-mail:  mkokkinidis@outlook.com .

Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης δηλώνει ότι με δική του επιμέλεια και μέριμνα θα επιστρέψει στην εταιρεία μας το προϊόν που έχει παραλάβει μέσω των ACS Courier με χρέωση παραλήπτη (δηλαδή την εταιρεία μας) και αναγνωρίζει ότι κατά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος θα χρεωθεί το ποσό των 7.00€, τα οποία είναι τα έξοδα αποστολής (από και προς τον αγοραστή )  και βαρύνουν τον πελάτη.

Πιο αναλυτικά, αφού μας ενημερώσετε για την αλλαγή που επιθυμείτε, θα συσκευάσετε κατάλληλα το προϊόν (για παράδειγμα, αν πρόκειται για ρουχισμό θα βάλετε μέσα στην σακούλα και την απόδειξη αγοράς και θα την συσκευάσετε – την σακούλα – με τέτοιο τρόπο, ώστε από την ACS Courier να μην μπορούν να γράψουν ή/και να κολλήσουν οτιδήποτε πάνω της) και θα το παραδώσετε στην ACS Courier ζητώντας να επιστραφεί σε εμάς και στον κωδικό μας 1ΞN149264(ΣΟΦΗ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ στην διεύθυνση: ΗΡΩΩΝ 65, Ξάνθη, 67100, τηλ.2541022018), με χρέωση δική μας. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας και χωρίς εσείς να καταχωρήσετε νέα παραγγελία, θα σας στείλουμε την νέα σας επιλογή την οποία και θα παραλάβετε πληρώνοντας τυχόν διαφορά τιμής συν (+) 7.00 ευρώ.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η αξία αγοράς του προϊόντος πιστώνεται στον πελάτη πάντοτε στον λογαριασμό που θα μας υποδείξετε και το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα έχει παραληφθεί (το προϊόν επιστροφής) από την εταιρία μας. Όπως και στην περίπτωση αλλαγής προϊόντος υφίσταται η επιβάρυνση των 7,00€.

Τυχόν τραπεζικά έξοδα-κρατήσεις, που προκύπτουν επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη, όσον αφορά την τράπεζα του ιδίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα προϊόντα πρέπει να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με τη συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (απόδειξη λιανικής) με τα οποία συνοδεύονταν κατά την παραλαβή τους.

Για οποιοδήποτε προϊόν ,που έχει υποστεί ζημία, δεν έχει επιστραφεί στην ίδια κατάσταση κατά την οποία το παραλάβατε ή έχει φθαρεί /χρησιμοποιηθεί πέραν της φθοράς που οφείλεται στο απλό άνοιγμα της συσκευασίας, δεν θα γίνεται αλλαγή. Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε ή να επιστρέψετε ένα προϊόν και στο φυσικό μας κατάστημα ΗΡΩΩΝ 65 – Ξάνθη.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων: Σε περίπτωση ,που θεωρείτε ότι το προϊόν έχει ζημία ή ελάττωμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς μαζί μας στον αριθμό  2541022018 ή μέσω e-mail, γνωστοποιώντας μας τα στοιχεία του προϊόντος και το ελάττωμά του. Στη συνέχεια θα σας ζητήσουμε να μας στείλετε, εάν αυτό είναι δυνατό φωτογραφία του προϊόντος, που είναι ελαττωματικό και τέλος θα το εξετάσουμε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Παρακαλούμε, να επιστρέψετε το προϊόν σε εμάς στη διεύθυνση που θα σας υποδείξουμε και να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Θα εξετάσουμε πλήρως το προϊόν, που επιστρέψατε και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για την αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Θα σας επιστρέφουμε τα χρήματα πάντοτε στον λογαριασμό, που θα μας υποδείξετε. Τίποτα σε αυτούς τους Όρους δεν θίγει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτής εκ του νόμου.

Βήματα για αλλαγή προϊόντων ή και επιστροφή χρημάτων:

  1. Ενημερώστε τηλεφωνικώς ή με email για την επιστροφή.
  2. Συσκευάστε σωστά το προϊόν και βάλτε μέσα την απόδειξη αγοράς.
  3. Σημειώστε τον κωδικό χρέωσης παραλήπτη: 1ΞN149264)
  4. Αποστείλετε το δέμα με ACS COURIER και χρέωση δική μας.